UW OVERHEMD OP MAAT GEHEEL NAAR WENS GEMAAKT!

Overhemden op maat is dé online shop voor al uw maatwerk overhemden.

Een perfect passend overhemd zorgt voor ultiem draagcomfort, zowel op het werk als privé.uw maatoverhemd vanaf 49,95

Op basis van uw eigen maten en voorkeuren wordt gezorgd voor de juiste mouwlengte en boordmaat, maar ook voor een goede aansluiting op de schouder, borst én taille. 
U ontwerpt uw overhemd geheel naar eigen smaak en stijl: u heeft hierbij de keuze uit bijna 300 verschillende stoffen. De stoffen worden regelmatig aangepast aan de laatste trends. Per overhemd kunt u kiezen uit diverse boorden, manchetten, borstzakken en sluitingen. U heeft in totaal de keuze uit meer dan 1 miljoen combinaties.

Alle overhemden worden vervaardigd van 100% katoen en worden met de hand gemaakt. Daarnaast kunt u ook uw initialen laten stikken op manchet of borstzak: maatwerk ten top!

Klik op Start of "Stoffen overhemden" in het menu om een selectie te maken uit al onze stoffen. Na de selectie komt u direct in onze configurator terecht, waar u uw maatoverhemd kunt ontwerpen. Meer hulp nodig? Klik op "Hoe werkt het" in het menu voor een gedetailleerde uitleg.

Accept

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie vind u hier.