Privacy- en cookieverklaring

1. Waarvoor is deze Privacy- en cookieverklaring bedoeld?

BannerClick staat voor de bescherming van de privacy van iedereen die onze website bezoekt en onze klanten in het bijzonder. Wij gebruiken en verwerken uw persoonsgegevens zorgvuldig en volgens de geldende wet- en regelgeving waaronder de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Wet bescherming persoonsgegevens.

Met deze Privacy- en cookieverklaring informeren wij bezoekers van onze website over:

met welk doel wij persoonsgegevens verwerken;
op welke manier deze verwerking plaatsvindt;
de rechten van de bezoeker.

Door onze website te bezoeken en gebruiken gaat u akkoord met onze Privacy- en cookieverklaring.

2. Wie verwerkt de Persoonsgegevens?

Deze website is van:

BannerClick
Ruysdaelkade 269B
1072AZ Amsterdam

email: info@bannerclick.nl

KvK: 34137011

3. Wat bedoelt BannerClick met gegevensverwerking en wat is het doel hiervan?

Deze privacy- en cookieverklaring is van toepassing op alle activiteiten en diensten die wij aanbieden. Bij het gebruik van onze website en/of onze diensten kunnen uw gegevens worden verwerkt. Dat kunnen persoonsgegevens zijn: gegevens die direct of indirect naar u te herleiden zijn.

Wij verwerken persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

Bij het plaatsen van een order verwerken wij gegevens voor de uitvoering van de overeenkomst.
Bij het bezoeken van onze websites worden er gegevens verzameld voor statistische doeleinden en om het gebruik van onze website te optimaliseren via Matomo Analytics. Het gaat hierbij om het tijdstip waarop u onze website raadpleegt, de duur van uw bezoek, bezochte pagina’s en gegevens die de browser van een gebruiker meestuurt. Deze gegevens worden niet met derden gedeeld.
Bij het aanmaken van een klantaccount verwerken wij uw klantgegevens: naam, adres, contactgegevens, bestelgegevens en mailingvoorkeuren.

4. Nieuwsbrief en mailings van derden

U kunt zich abonneren op verschillende nieuwsbrieven die we per e-mail versturen.

Uw e-mailadres wordt alleen met uw toestemming toegevoegd aan ons adressenbestand. Indien u een nieuwsbrief niet langer wenst te ontvangen, wijzigt u dit eenvoudig via uw profiel. U kunt er ook voor kiezen helemaal geen e-mails van ons te ontvangen. De lijst met abonnees van de nieuwsbrieven verstrekken we niet aan derden.

5. Inzage, correctie en verwijdering van uw persoonsgegevens

Iedere bezoeker van de website kan er van uitgaan dat BannerClick de persoonsgegevens ‘eerlijk en rechtmatig’ verwerkt. Dit wil zeggen dat wij de gegevens enkel voor de bovenstaande uitdrukkelijk omschreven en gerechtvaardigde doelen verwerken.

U heeft te allen tijden de mogelijkheid om na een schriftelijk verzoek uw persoonsgegevensgegevens in te zien. Indien de gegevens die wij van u vastgelegd hebben onjuist zijn, stuur ons bericht om de gegevens te wijzigen naar de juiste gegevens of de gegevens verwijderen.

Een inzage-, correctie- of verwijderingsverzoek dient u schriftelijk in en richt u aan: info@bannerclick.nl ovv gegevensverwerking. BannerClick kan u daarbij verzoeken om een (beveiligde) kopie van uw legitimatiebewijs te tonen of te delen.

Inzage in uw klantgegevens is mogelijk in het met wachtwoord beveiligde klantaccount op de website. U kunt hier tevens uw gegevens aanpassen.

6. Beveiligingsmaatregelen

Om uw persoonlijke gegevens zo goed mogelijk te beveiligen tegen verlies of tegen een onrechtmatige verwerking, hebben wij de op verschillende plaatsen en manieren beveiligingsmaatregelen getroffen.

inlog: toegang tot uw persoonlijke gegevens op de website is alleen met een persoonlijke login mogelijk, een combinatie van gebruikersnaam en wachtwoord. Uw wachtwoord wordt versleuteld in de database opgeslagen en is niet bij ons bekend.
ssl: beveiligde verbinding: het verkeer van en naar de website wordt versleuteld en de versleuteling voorkomt dat onbevoegden mee kunnen lezen met de gegevens die u opvraagt of doorgeeft. u herkent een veilige verbinding aan het slotje in uw browser.

7. Links en sociale media

Het is mogelijk dat wij op onze website hyperlinks opnemen naar ander websites en embedded informatie vanaf andere websites, zoals Youtube of Facebook. Het privacy- en cookiebeleid van BannerClick strekt niet tot deze externe websites. Om te weten wat deze partijen met uw gegevens doen, leest u de privacy- en cookieverklaringen op de betreffende websites.

Daarnaast zijn er op onze website knoppen opgenomen waarmee u pagina’s kunt delen op de verschillende sociale media platformen zoals Facebook, LinkedIn, Twitter en Instagram.

8. Verstrekken van persoonsgegevens aan derden

Uw gegevens kunnen gedeeld worden met servicediensten die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de overeenkomst.
De gebruikte servicediensten zijn:

  • betaaldiensten zoals Sisow (voor o.a. iDeal) en PayPal
  • pakketdiensten zoals MyParcel voor PostNL

Klanten kunnen aangeven of ze mailings van derden willen ontvangen. Wij verstrekken uw gegevens niet aan derden.
Alleen wanneer BannerClick daar wettelijk toe verplicht is, zullen wij gegevens zonder uw expliciete toestemming aan derden verstrekken.

9. Cookies op onze websites

Op onze website maken wij gebruik van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat bij een bezoek aan onze website op uw computer, telefoon of ander apparaat opgeslagen wordt en waarin gegevens staan over uw sitebezoek. Er zijn verschillende soorten cookies. BannerClick gebruikt de volgende:

  • Functionele cookies:

deze cookies stellen ons in staat om u als bezoeker te herkennen en om uw voorkeuren vast te leggen, zodat wij u hier niet steeds naar hoeven te vragen. Bijvoorbeeld het onthouden van uw inlog(voorkeur).

  • Analytische cookies:

Om meer inzicht te krijgen in uw gebruik van onze website en op basis daarvan de website te kunnen verbeteren, maken wij gebruik van Matomo. Via onze website worden cookies geplaatst van een eigen installatie van de analyse software. De gegevens worden niet gedeeld met derden.
De gegevens die Matomo verzamelt, bestaan onder meer uit unieke ID's, het browsertype en de instellingen ervan, het besturingssysteem, informatie over het mobiele netwerk (waaronder de naam van de provider en het telefoonnummer) en het versienummer van apps. Matomo verzamelt ook informatie over de interactie van uw applicaties, browsers en apparaten met onze services, waaronder IP-adressen, crashrapporten, systeemactiviteit en de datum, tijd en verwijzende URL van uw verzoek.
U kunt hier aangeven indien u geen analytische gegevens wenst te delen. Er wordt dan door Matomo een opt-out cookie geplaatst, waardoor uw gegevens niet langer worden verwerkt.

  • Cookies van derden:

Op onze website zijn buttons opgenomen om webpagina’s te kunnen promoten (“liken”) of delen (“tweeten”) op sociale netwerken als Facebook en Twitter. Deze buttons werken door middel van stukjes code die van Facebook respectievelijk Twitter zelf afkomstig zijn. Door middel van deze code worden cookies geplaatst. Wij hebben daar geen invloed op. Leest u de privacyverklaring van Facebook respectievelijk van Twitter (welke regelmatig kunnen wijzigen) om te lezen wat zij met uw (persoons)gegevens doen die zij via deze cookies verwerken.
De informatie die ze verzamelen wordt zo veel mogelijk geanonimiseerd. De informatie wordt overgebracht naar en door Twitter, Facebook, Google + en LinkedIn opgeslagen op servers in de Verenigde Staten. LinkedIn, Twitter, Facebook en Google + stellen zich te houden aan de Privacy Shield principes en zijn aangesloten bij het Privacy Shield-programma van het Amerikaanse Ministerie van Handel. Dit houdt in dat er sprake is van een passend beschermingsniveau voor de verwerking van eventuele persoonsgegevens.

Voor al deze cookies geldt dat u ze altijd handmatig van uw computer kunt verwijderen.

Ook kunt u het plaatsen van cookies blokkeren via de instellingen van uw browser. Dit leest u na in de handleiding van uw browser. U kunt het zo instellen dat uw browser het gebruik van cookies toestaat, niet toestaat of gedeeltelijk toestaat. In dit laatste geval kan worden ingesteld welke websites cookies mogen plaatsen. Bij alle overige websites wordt het dan verboden. Als u alle cookies blokkeert kan de website minder goed functioneren.

Meer informatie over de cookies en de cookiewetgeving kunt u o.a. vinden op www.youronlinechoices.eu.

10. Wijzigen in de verklaring

Wij kunnen onze privacy- en cookieverklaring wijzigen als daar noodzaak toe is. Deze wijzigingen zullen via de website bekend worden gemaakt.

Deze privacy- en cookieverklaring is voor het laatst gewijzigd op 01 juni 2018.


Accept Site use cookies