Zakelijke maatoverhemden

Wilt u uw personeel een professionele uitstraling geven, bijvoorbeeld voor beurzen of congressen? Overhemden op maat levert ook aan bedrijven en verenigingen. Of het nu om enkele stuks of om tientallen gaat, wij zorgen er voor dat al uw medewerkers er representatief bijlopen in geheel op maat gemaakte overhemden. Onze maatoverhemden worden  gebruikt bij beurzen of voor salesteams, maar wij leveren bijvoorbeeld ook aan zangkoren. Uiteraard kunnen wij uw logo op de gewenste positie laten stikken. Ook grotere logo's zoals vereist door de Belastingdienst zijn geen probleem.

Samen met u zorgen wij ervoor dat de overhemden bijdragen aan een unieke representatie van uw organisatie ! 

Inmeten overhemden op locatie

Bedrijven en verenigingen bieden wij tevens aan op locatie de maten van leden of personeel op te nemen. Een medewerker komt bij u op locatie, en maakt direct een maatprofiel. Via de website kan vervolgens eenvoudig een (herhaal)bestelling worden geplaatst.

Levertijden

Onze overhemden worden gemaakt in ateliers in Azie of Europa. Afhankelijk van de gekozen kwaliteit, stof en aantallen bedraagt de levertijd 2 tot 6 weken. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.


Accept

Welkom! Deze website maakt gebruik van cookies. Met het gebruik van onze website gaat u hiermee akkoord. Meer informatie vind u hier.